divendres, 4 de maig de 2012

PREMI LITERARI EN MEMÒRIA DE SALVADOR IBORRA


I PREMI LITERARI EN LÍNIA SALVADOR IBORRA


Per commemorar el naixement del poeta Salvador Iborra Mallol (València, 1978, Barcelona, 2011) convoquem el primer premi literari en línia Salvador Iborra de poesia que es regirà per les següents bases:

1-El premi de poesia Salvador Iborra premiarà les dues millors poesies en llengua catalana presentades al concurs.

2-Els participants podran enviar un màxim de tres poemes per autor de temàtica lliure.

3-El poema tindrà una extensió lliure. Es presentarà en Times New Roman 12.

4-Els poemes s’enviaran per correu electrònic a premisalvadoriborra@gmail.com. Cada participant adjuntarà dos fitxers en format word (versió 2003 o anterior) o en format rtf. També s’admetran obres presentades a través del sistema lliure open office amb arxius en extensió .odt. Al primer dels arxius hi haurà el poema, clarament identificat amb un títol. Si el poema no tingués títol, l’autor hi inclourà un lema. El segon arxiu, contindrà les dades personals de l’autor: Nom, llinatges, correu electrònic, telèfon, edat i lloc de residència.

5-Els originals els rebrà un secretari del jurat sense veu ni vot, procediment que garanteix que el jurat no coneixerà la identitat dels guanyadors fins que s’hagi emès el veredicte.

6-El jurat estarà format per Anna Cortils, Cèlia Nadal, Sergi Sancho, Antoni Trobat i Orland Verdú. La seva decisió serà inapel·lable i se’ls faculta expressament per resoldre tots els punts que no quedin clars en les bases. En Sebastià Bennassar actuarà com a secretari sense veu ni vot.

7- El termini per lliurar els treballs acaba el dia 15 de juny de 2012 a les 14.00 hores.

8-Els premis que s’estableixen són els següents:

 • Primer premi: Un viatge per a una persona (2 nits) per recitar a Lisboa durant els actes de l’11 de Setembre del 2012 per a qui guanyi el concurs.
 • Segon premi: Una ampolla de Macallan, 12 anys fine oak malta.

Els 2 guanyadors i 12 poemes més que també siguin seleccionats pel jurat es publicaran al bloc premisalvadoriborra.blogspot.com

9-El veredicte es farà públic el dia 9 de juliol del 2012, al mateix bloc i en els actes commemoratius del naixement del poeta.

3 comentaris:

 1. Un dubte: Cada poema s'envia en un arxiu diferent o poden anar tots tres en un arsiu i en l'altre les deades personals? Gràcies.

  ResponElimina
 2. Em preguntava el mateix... Es poden enviar tots junts? Gràcies

  ResponElimina
 3. Al segon arxiu cal incloure també el lema o títol del poema adjuntat a l'altre arxiu? Gràcies de nou.

  ResponElimina